Не знаехме, че има четвърти в колата от тежката катастрофа, защото

...
Не знаехме, че има четвърти в колата от тежката катастрофа, защото
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Пловдив: Това, че има само два трупа е донякъде добре

 Не знаехме, че има четвърти в колата от тежката злополука, тъй като негови близки не са подали сигнал. Едва 9 часа след злополука, откакто един от ранените се разсъни и проговори, разбрахме, че е имало и четвърти в колата. Това съобщи Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов пред камерите на Нова телевизия.

" 19-годишният, карал колата, е бил без брошура. Никой от младежите не са имали шофьорска брошура. Не се знае още дали е употребявал алкохол, до края на деня ще имаме отговори от пробите ", сподели още той.

" Тук има претрупан трафик на пешеходци и коли, а това, че има единствено два натрупа е ненапълно добре. Можело е случаят да бъде с доста повече жертви. За положително няма други трупове. Младежът се е движел със доста по-голяма скорост от разрешеното – над 100 км в час. 19-годишният е работил като камикадзе ", безапелационен бе.

" Единият ранен е без заплаха за живота, а лидерът е в извънредно тежко положение ", разкри Румен Попов.

" Не са ни съответни санкциите и наказванията за водачи без книжки. Под 2% от водачите без брошура катастрофират ", счита Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

" Има липса на информация за броя на водачите без брошура, седнали зад кормилото след алкохол и опиати. Не можем без информация да изправим нещата ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР